VIVA CONSULT – Manole Diamandi nr. 2A, Brasov Vezi harta
Sunati acum: 0722.478.014
Cum comand?

Cum comand?

Alegeti si notati produsul si culoarea de pe paginile cu mostre. Dupa ce aflati mai multe informatii despre masuratori de la pagina CUM MASOR, luati dimensiunile produsului ales cat mai exacte.
Pasul urmator este ca prin inscrierea in formular sa solicitati un pret final cu TVA inclus si reducerea daca aceasta exista la produsul ales de dvs.
Daca ati luat decizia de a lansa o comanda pentru unele din produsele noastre,
un consilier va intra in contact cu dvs pe e-mail sau telefon pentru comfirmarea si lansarea comenzii.

ATENTIE: Culorile mostrelor pot varia fata de nuanta reala.

In cazul in care doriti sa vedeti textura si culoarea materialului aveti posibilitatea sa ne cereti mostrele gratuit pe care le veti primi prin curierat rapid, acestea va vor fi trimise in cel mai scurt timp dupa ce veti completa formularul cu datele personale. Transportul mostrelor vor fi suportate de catre client.

CUM PLATESC

Dupa comfirmarea comenzii este nevoie de a achita un avans de minim 30%.
din valoarea totala a comenzii. Restul sumei de 70% se va achita in momentul ridicarii produselor cu ramburs la firma de curierat.
Avansul se va achita cu OP in contul societatii noastre comerciale:

Viva Consult SRL
Raiffeisen Bank Brasov
RO12RZBR0000060006108752

Dupa comfirmarea platii prin fax sau e-mail va intra in lucru comanda. La finalizare, aceasta va fi livrata catre client cu factura fiscala emisa in lei la cursul BNR din ziua lansarii comenzii. Durata de executie din momentul confirmarii platii a produselor este intre 24-72 ore.

GARANTIE

Pentru produsele oferite de noi oferim o garantie de 2 ani. Nu ne putem asuma responsabilitatea pentru produsele care nu au fost instalate sau manevrate corect.

TRANSPORT

Transportul pentru comenzile din Brasov este gratuit. Produsele pot fi ridicate si de catre clienti la oricare din magazinele noastre.
Produsele noastre pot fi livrate in toata tara. Transportul se va efectua contra cost de catre client iar tariful variaza in functie de greutate si distanta unde vor fi livrate acestea.La cererea dvs va putem comunica costul transportului.

ASISTENTA

Important de retinut ca de luni pina sambata intre orele 8 – 21 va sta la dispozitie un consilier la numarul de telefon 0722478014, 0726337506, Skype sau MSN care va poate indruma catre alegerea potrivita a produselor si lansarea corecta a comenzii online. Deasemenea veti primi informatii suplimentare in legatura cu masuratorile sau montarea produselor noastre.
La completarea formularului va rugam sa nu uitati sa completati telefonul si adresa da e-mail, pentru cazul in care dorim sa va contactam pentru stabilirea detaliilor omise la configurarea produselor alese.