VIVA CONSULT – Manole Diamandi nr. 2A, Brasov Vezi harta
Sunati acum: 0722.478.014
Rolete dublu casetate

Rolete dublu casetate

Generalitati

Roletele dublu casetate o inovatie care este recomandata ca o alternativa la alte sisteme de umbrire, deoarece in caseta se incadreaza doua materiale diferite ca si gama si nuante,in functie de stofa aleasa puteti obtine o lumina semitransparenta sau se poate face intuneric perfect in camera. Aceste tipuri de rolete se preteaza la rolete textile cit si la rolete tip zebra si este prevazut cu caseta si profile de ghidare de culoare alba. Roletele dublu casetate se actioneaza cu doua lanturi cu bile unul in dreapta si altul in stanga. 

Printre avantaje se enumera faptul ca roletele ocupa un spatiu redus asigurand discretia necesara caminului dumneavoastra. Acest tip de roleta este remarcat prin usurinta intretinerii si prin obtinerea diminuarii temperaturii cu cateva grade. Acest lucru se datoreaza materialului care este protejat pe partea exterioara cu o folie din aluminiu sau cu o folie specila pentru stoparea caldurii si a luminii.

Mostre rolete textile

Pentru a vizualiza mostrele va rugam sa apasati aici.

Mostre Zebra

Pentru a vizualiza mostrele va rugam sa apasati aici.

Galerie foto

Terminatii decorative

Sunt recomandate ca o alternativa la aceste sisteme de umbrire deoarece in parte de jos a materialului continua aceste terminatii la care in functie de modelul si stofa alease se poate obtine o combinatie inedita (modele).

Video textile