VIVA CONSULT – Manole Diamandi nr. 2A, Brasov Vezi harta
Sunati acum: 0722.478.014
Jaluzele romane

Jaluzele Romane (Falduri)

Generalitati

Jaluzelele romane reprezinta una din cele mai rafinate si elegante solutii de intimidate si protectie solara. Aspectul simplu dar totusi impresionant al faldurilor ofera un stil deosebit in aproare orice decor.

Detalii tehnice

Jaluzelele romane se actioneaza prin modul de pliere in falduri care se ridica cu ajutorul unui snur . Va oferim cea mai evoluata gama de jaluzele romane cu materiale textile special concepute di n fabricare pentru acestea care cuprinde doua tipuri de material: Gama simpla cu o grosime de de 208 g/m2 si gama lux cu o grosime de 303 g/m2.

Datorita canalelor tesute din fabrica la distante de 20 cm. sau 25 cm. sunt evitate cusaturile inestetice, inelele din plastic si improvizatiile. Gratie acestor materiale revolutionare obtinem un model mai estetic si modern.

In cazul dimensiunilor mai mari de 2 m. materialul permite inadirea pe vertical in partea de mijloc astfel incat canalele sa fie continue.

Instructiuni de curatare

Acestea sunt realizate dintr-o gama variata de materiale textile care se intretin si se curata usor. Mai intai se scot tijele din buzunarele de pe spatele materialului apoi se detaseaza cu usurinta snurul de ridicare si contragreutatea de jos. Astfel faldurile se pot curata, spala ( la 30 de grade ) si calca, printr-o simpla detasare a materialului de sistemul din aluminiu. Datorita modului de prindere cu banda Velcro materialul se scoate si se repune foarte simplu.

Sisteme de actionare

1. Sistem de actionare MINI cu ajutorul snurului. Acesta se poate monta direct pe tamplarie fara console asfel obtinem o grosime minima de 1,5 cm. Montajul se poate monta cu suruburi sau prin lipire.
Pentru montarea pe tavan sau perete se folosesc console.
2. Sistemul de actionare TOP – DOWN ( SUS – JOS ). Acesta se poate monta pe tamplarie , perete sau tavan.

Sistemul este compus din caseta de aluminiu si se actioneaza cu doua snururi cu bile independent, unul pentru ridicare si altul pentru coborare.

Mostre

Galerie foto

Terminatii decorative

Sunt recomandate ca o alternativa la aceste sisteme de umbrire deoarece in parte de jos a materialului continua aceste terminatii la care in functie de modelul si stofa alease se poate obtine o combinatie inedita (modele).

Video