VIVA CONSULT – Manole Diamandi nr. 2A, Brasov Vezi harta
Sunati acum: 0722.478.014
Rolete casetate

Rolete casetate

Rolete si ZEBRA cu caseta patrata

Sunt recomandate ca o alternativa la sistemele de umbrire deoarece in functie de stofa aleasa puteti obtine o lumina semitransparenta sau se poate face intuneric perfect in camera.

Acest tip de rolete este prevazut cu caseta patrata si ghidaje din aluminiu de culoare alba, antracit si auriu. Prin aceste sisteme obtineti opacitate si usurinta intretinerii.
Pentru camerele puternic insorite se foloseste material cu folie din AL pe partea exterioara pentru a reflecta razele solare.
Acest sistem se actioneaza cu lant cu bile in culoarea componentelor si se poate
monta pe tamplarie sau perete. Ghidajele laterale sunt in forma de U, iar dimensiunile se iau din bagheta in bagheta inclusiv.

Rolete si ZEBRA cu caseta rotunda

Sunt recomandate ca o alternativa la sistemele de umbrire deoarece in functie de stofa aleasa puteti obtine o lumina semitransparenta sau se poate face intuneric perfect in camera. Astfel va oferim o solutie noua, eleganta si mai ales moderna de modelare a luminii.

Acest tip de rolete este prevazut cu caseta si profile de ghidare din PVC albe, maro sau imitatie lemn in culoarea tamplariei.
Sistemul se actioneaza cu lant cu bile in culoarea componentelor si se poate monta pe tamplarie sau perete. Ghidajele laterale sunt in forma de U, iar dimensiunile se iau din bagheta in bagheta inclusiv.

Mostre rolete textile

Pentru a vizualiza mostrele va rugam sa apasati aici.

Mostre Zebra

Pentru a vizualiza mostrele va rugam sa apasati aici.

Galerie foto

Terminatii decorative

Sunt recomandate ca o alternativa la aceste sisteme de umbrire deoarece in parte de jos a materialului continua aceste terminatii la care in functie de modelul si stofa alease se poate obtine o combinatie inedita (modele).

Video