VIVA CONSULT – Manole Diamandi nr. 2A, Brasov Vezi harta
Sunati acum: 0722.478.014
Rolete cu motor

Rolete cu motor

Generalitati

Roletele cu motor imbina in mod armonios clasicul cu modernul avand un dizain mai aparte deoarece nu are lant de actionare . Acestea se actioneaza din telecomanda pentru ridicare cu viteza constanta, ceea ce permite blocarea usoara la inaltimea dorita.

Sistemul cuprinde doua tipuri de motoare:

– Primul tip de motor vine conectat la o sursa de current de 220 V si se actioneaza din telecomanda, acesta din urma este recomandat pentru dimensiuni mari deoarece se preteaza la un tub cu diametru de 30.

– Al doilea tip de motor se preteaza la un tub mic cu diametru de 20, si merge pus pe sistemul simplu, cu caseta rotunda sau patrata, atat pentru rolete textile cit si pentru rolete tip zebra. Avantajul acestui tip de motor este ca nu mai necesita cabluri, conectare la o sursa de curent. Motorul este prevazut in interior cu un acumulator care se incarca cu un incarcator, exact ca un telefon mobil.

Motorul integrat asigura o ridicare constanta, prevenind accidentele in cazul manevrarii de catre copii. Acestea se incadreaza perfect in decorul oricarei locuinte obtinand astfel o ambianta confortabila si linistitoare. In functie de materialul ales puteti optura partial sau total lumina, iar montajul poate fi adaptat in functie de necesitate, pe rama ferestrei, tavan sau pe perete. Montajul pe tamplarie, perete sau tavan.

Video