VIVA CONSULT – Manole Diamandi nr. 2A, Brasov Vezi harta
Sunati acum: 0722.478.014
Rulouri exterioare PVC si Aluminiu

Rulouri exterioare

Rulouri exterioare PVC

Generalitati

Sunt sisteme de umbrire concepute special pentru a oferi protectie termica, optica si un design modern.

Detalii tehnice

Caseta şi accesoriile de montaj sunt albe sau maro; Lamelele din PVC. Caseta este vopsita in camp electrostatic; Acţionarea este prevăzută numai cu şnur, care necesită o gaură de trecere prin tâmplărie de 10 mm; Pot fi mai multe rulouri în aceeaşi casetă (cu o lungime maximă de 3 M ), cu acţionări separate.

Rulouri exterioare Aluminiu

Generalitati

Produsele din aceasta gama sunt eficiente din punct de vedere al protectiei termice datorita lamelelor umplute cu spuma poliuretanica. Deasemenea clientii beneficiaza de o protectie antiefractie cu elemente de siguranta cum ar fi incuietoare cu cheie sau blocatori pe ultima lamela. In cadrul acestui produs se poate opta si pentru o dotare suplimentara adica motorizarea cu acctionare din telecomanda sau buton.

Detalii produs

Caseta din aluminiu, Ax metalic, capace caseta din aluminiu, Lamele din aluminiu, Picioare inguste din aluminiu, Rulment metalic.

Detalii tehnice

Caseta si accesoriile de montaj sunt albe sau maro ; Lamele din aluminiu cu spuma poliuretanica in interior diverse culori.

Rulouri Exterioare PVC sau Aluminiu cu plase anti-insecte

Aceasta gama de rulouri exterioare ofera dubla functionalitate. Astfel va protejati incaperea atat de intemperii cat si de insectele imposibil de evitat pe timpul verii.

Plasa si lamelele functioneaza separat dar folosesc aceeasi caseta si aceleasi picioare.

Galerie foto